BARÁTSÁGBAN  A  HORMONJAINKKAL                                                                                                                         HORMONEGYENSÚLY TANÁCSADÁS SZEGEDEN

MENÜ

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kracker Gyöngyi vagyok.

20 éve nap, mint nap a mozgás örömének és jótékony hatásainak megtapasztalására ösztönzöm a környezetemet és az óráimra járó vendégeket. Ez alatt az idő alatt sokan tiszteltek meg bizalmukkal és így nagyobb rálátásom nyílt a nőket foglalkoztató és a női egészséget érintő problémákra. Óráimon az egyik legfontosabb célom a testtudatosságra "nevelés" , valamint a mozgás és lelki egészség kapcsolatának megtapasztaltatása. Női jóga, majd kismama jóga oktatói tanulmányaim során egyre inkább a női lét, a női egészség és a női test szeretete és elfogadása került a figyelmem középpontjába. Az akadémikus orvoslás tiszteletben tartásával, a természetes gyógymódok híve vagyok és így kerültem kapcsolatba a hormonegyensúly terápiával is.

Az utóbbi iőben egyre inkább foglalkoztatott az, hogy mi lehet a hátterében annak, hogy a női betegségek oly nagy mértékben megszaporodtak az utóbbi 20-30 évben. Milyen hormonális és lelki háttere lehet egy-egy női problémának? Hogyan lehetne segíteni a nők életminőségének a javításában? Milyen természetes hatóanyagú megoldások vannak a lelki folyamatok megsegítése mellett?

Mindezekre megkaptam a választ a Sylversen Nóra által vezetett hormonegyensúly tanácsadói képzésen. Azóta nagy elhivatottsággal, lelkesedéssel és szeretettel terjesztem azt a tudást, amelyet megszereztem és amelyet folyamatosan gyarapítok.

 

Forduljon hozzám bizalommal és keressük meg együtt a megoldást!

 

 

Asztali nézet